Central Filling (CF) – Apotheek Vrijenban – Delft

Apotheek Vrijenban

Apotheek Vrijenban bestaat sinds oktober 2008. De apotheek bevindt zich op de begane grond van het Medisch Centrum Delft aan de Beukenlaan 4b. Dit gezondheidscentrum ligt aan de achterkant van verpleegtehuis De Bieslandhof in de wijk Vrijenban.

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw apotheek. Deze is met MijnGezondheid.net 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Central Filling (CF)

Apotheek Vrijenban is deels ingericht voor de central filling (CF). Dit houdt in dat er in de apotheek vanuit één centrale locatie geneesmiddelen klaargemaakt worden voor meerdere apotheken in Delf en omgeving. Op deze manier wordt er efficiënt gewerkt en kan er meer service geleverd worden.

Hoe werkt central filling?

Alle herhaalmedicatie wordt vanuit andere aangesloten apotheken verstuurd naar de Vrijenban apotheek. Hier werken onder andere farmaceutisch medewerkers en studenten. Zij pakken de benodigde medicatie, scannen op juistheid van de verpakking, voorzien het van een etiket en sturen het op naar de andere apotheken. U kunt uw medicatie vervolgens bij uw eigen apotheek ophalen of gratis thuis laten bezorgen.

Met de hulp van onze farmaceutisch medewerkers creëren wij meer tijd voor onze apothekersassistenten om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren over uw medicijnen aan de balie.